over RENEDU

Ik ben René van Dis. In 2000 heb ik mijn hbo-verpleegkunde opleiding afgerond. Toen ben ik in het ziekenhuis gaan werken, eerst op een verpleegafdeling, maar al vrij snel ben ik begonnen met werken op de intensive care. Na 6 jaar op de intensive care te hebben gewerkt,  heb ik de opleiding tot spoedeisende hulp verpleegkundige gevolgd. Na het behalen van mijn diploma  heb ik  2 jaar op de spoedeisende hulp gewerkt.  In 2010  heb ik mijn opleiding tot ambulanceverpleegkundige afgerond en werk vanaf die tijd fulltime op de ambulance.

Ook op het gebied van lesgeven heb ik ruime ervaring. Op mijn 17e assisteerde ik al bij EHBO-lessen als LOTUS  en vanaf 1990 ben ik zelf EHBO-lessen gaan geven bij een EHBO-vereniging. Sinds een aantal jaar werk ik niet meer voor een EHBO vereniging, maar geef ik als freelancer les op het  gebied acute zorg oa aan brandweer personeel. Ook binnen de ambulancedienst verzorg ik trainingen. In 2017 ben ik begonnen met RENEDU dit doe ik naast mijn werk als ambulance verpleegkundige.

 

Ik ben RENEDU begonnen in 2017 omdat ik het leuk vind om naast mijn baan als ambulanceverpleegkundige EHBO lessen te geven. De lessen die ik geef zijn dan ook erg gericht op de praktijk.  En mijn klanten zijn hierover zeer te spreken.